KINO NOVA, съвместно с посолството на Кралство Испания у нас,

...
 KINO NOVA, съвместно с посолството на Кралство Испания у нас,
Коментари Харесай

KINO NOVA ще потопи зрителите в света на испанското кино от 3 до 6 ноември

 KINO NOVA , взаимно с посолството на Кралство Испания у нас, ще направи българските фенове част от вълнуващия свят на испанското кино за трети път. Лентите “В любовен темп “, „ Такси до Гибралтар “, „ Моето скъпо приятелство “ и „ Вълна от закононарушения “ ще създадат своя дебют в България сред 3 и 6 ноември. Те могат да бъдат проследени от 22:00 ч. по филмовия ефирен канал.

В четвъртък (3 ноември) първата лента – „ В любовен темп “ ще опише историята на младия и уединен музикант Еду, който живее в дъждовен Лондон и се връща за 10 дни в родния си град в Испания. Там той би трябвало да участва на сватбата на брат си, с който в никакъв случай не е имал близка връзка. Завръщането ще разсъни в Еду потребността да си върне всички страсти, които е изоставил в предишното, изключително към дългогодишната половинка на най-хубавия му другар – Алисия.

Край на работната седмица ще постави приключенската комедия „ Такси до Гибралтар “ . В нея три радикално разнообразни персони потеглят на необичайно странствуване. Леон Лафуенте е водач на такси, заседнал в задължения и проблеми, Диего Манфреди е одеве излязъл от пандиза обаятелен лъжец, а Сандра Санчес – отегчена млада жена, която бяга от родния си град. Тримата се впускат в премеждие без граници, което ще им сервира това, което минимум са очаквали.
“Моето скъпо приятелство “ ще направи своя дебют по KINO NOVA в събота (5 ноември). В комедийната драма благочестивата католичка от Малага Кармен е на път да бъде определена за водач на локалната религиозна общественост. Но всичко се обърква, когато най-големият ѝ противник – арогантният Игнасио, взима мястото й. След „ трагичен случай “ Игнасио изпада в безсъзнание в банята на Кармен и тя е принудена да го крие, до момента в който поредност от неканени посетители идват в дома й. На пръв взор ужасната обстановка може да се трансформира в шанса на Кармен да сбъдне фантазията си.

Финал на Дните на испанското кино ще сложи престъпната комедия „ Вълна от закононарушения “ на 6 ноември. Лейре е разведена стопанка, която ще се изправи пред обстановка, за която не е готова. Синът ѝ – младеж с поведенчески проблем, убива татко си в изблик на яд. Лейре е решена да направи и невъзможното, с цел да го отбрани и в последна сметка отприщва безредна вълна от закононарушения в гр. Билбао. Междувременно, новата брачна половинка на покойника и непримиримият й юрист ще опитат да прикрият корупцията, в която са оплетени.

Не пропускайте Дните на испанското кино сред 3 и 6 ноември от 22:00 ч. по KINO NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР